Information

Nybyggeri
Bygherre: NCC Property Development
Funktion: Kontorhus
År: 2019-2021
Størrelse: 7800 m²

Omega Company House

I samarbejde med Pluskontoret har E+N Arkitektur tegnet et bæredygtigt kontorfællesskab på ca. 7800 m² i Skejby, ud fra et koncept for flerbrugerhuse, kaldet Company House. Huset er disponeret med stor fokus på fleksibilitet, godt arbejdsmiljø og bæredygtig DGNB-certificering.

Omega Company House er disponeret efter en overskuelig, rationel, kompakt og fleksibel plandisponering, så huset kan tilpasses de behov fremtiden og fremtidens lejere bringer. Huset kan udlejes som domicil eller opdeles i op til 10 lejemål – alle med direkte adgang fra det store centrale atrium, der sammenbinder de fire kontorfløje op gennem huset. Kontorfløjenes røde mursten giver et særligt rustikt udtryk ved at vende bagsiden udad, og stenene trækkes med helt ind i atriet, der også giver adgang til en stor fælles kantine og fælles reception og mødelokaler.

Kontorhuset er DGNB guld certificeret, hvilket bl.a. muliggøres af ekstra fokus på arbejdsmiljø, indeklima, grønne tage, lokal nedsivning og certificerede materialer der ikke afgasser.

Har du spørgsmål til projektet, eller er I ved at tænke på et lignende projekt?

Jostein Burmann
Bygningskonstruktør / Partner

jb@EplusN.dk

Tlf: 8614 9500

Mobil: 2925 7921