Sortering

2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008

 

December 2015

E+N Arkitektur styrker ledelsen

Erfaring suppleres nu med unge idéer hos E+N Arkitektur. På baggrund af en stigende interesse for projekter der kan tilføre den historiske bygningsmasse og bymidter projekter af høj kvalitet, fokuserer og styrker tegnestuen nu ledelsen med indtrædelsen af to unge profiler i partnergruppen. Tegnestuen er kendt for sin ekspertise i arkitektur i spændingsfeltet mellem gammelt og nyt. Ved at adskille den daglige og den faglige ledelse, har tegnestuen skabt forbedrede forudsætninger for at rendyrke kernekompetencerne og løfte fremtidens projekter til et nyt niveau.

”Vi ønsker at styrke vores nuværende ledelse og samtidig skærpe den faglige profil. Derfor indtræder arkitekterne Thomas Friis og Anders Glavind Jensen i ledelsen. Målet er også at igangsætte første del af et kontrolleret generationsskifte. Dermed sikrer vi, at vores stærke fagprofiler fortsat er omdrejningspunkt for tegnestuens udvikling nu og i fremtiden”, fortæller arkitekt og partner Jesper Back.

Han forklarer, at der er bygget teams op omkring tre centrale fagområder; Team E arbejder med kulturarv, Team N stiller skarpt på infill og nybyggeri, og Team + binder eksisterende og nyt sammen ved at rendyrke byggeteknik, materialer og konstruktion. Med den nye organisation kan tegnestuens ledelse understøtte disse teams endnu bedre, fordi nye og gamle partnere skærper deres fokus i dagligdagen.

Tre af partnerne vil fremover koncentrere sig om den overordnede drift og udvikling af tegnestuen og dens opgaver. De øvrige partnere og associerede partnere indtager rollen som faglige nøglepersoner, der understøtter ledelse og medarbejdere med udvikling og kompetencer på et højt niveau inden for kerneområderne. Dermed fremtidssikres E+N Arkitektur med en ledelse, der har fokus på drift af opgaver i høj kvalitet – baseret på den ypperste faglighed.

Nærmere information fås hos
Arkitekt og partner Jesper Back, mobil: 28 40 84 13 eller e-mail jeba@EplusN.dk


Ledelsen hos E+N Arkitektur pr. 1. januar 2016

Overordnet daglig ledelse: Finn Larsen, Jesper Back og Thomas Friis.

Thomas Friis bliver ny partner, teamleder for Team N og indgår i den overordnede ledelse sammen med Jesper Back og Finn Larsen.
Thomas Friis bidrager med stor faglighed, organisatorisk talent og ny energi i udviklingen af tegnestuens organisation og drift. Som teamleder for Team N med fokus på infill og nybyggeri kan han sammen med Kjeld Ghozatis store erfaring, netværk og faglighed, sikre tegnestuens fortsatte udvikling på området. Thomas Friis nyder stor respekt blandt kolleger og samarbejdspartnere, og har i de seneste år tilført stor værdi til tegnestuens nybygningsprojekter.

Anders Glavind Jensen optages som associeret partner og tilfører tegnestuen en højt specialiseret faglighed inden for restaureringsområdet. Han indtræder i det faglige team af nøglepersoner, som i dag tæller partner Eva Holdgaard Jensen og associeret partner Kjeld Ghozati.
Anders Glavind Jensen er i forvejen ansvarlig for tegnestuens arbejder med kirker og kirkens bygninger. Med den nye position kan han med sin store viden mere bredt præge tegnestuens kulturarvsprojekter.

November 2015

Det Maritime Kulturcenter

Det Maritime Kulturcenter begynder at tage form - bjælkelaget lagt, tagkonstruktionerne hejst på plads, og byggeriet er traditionen tro blevet fejret med et rejsegilde. Det nye vartegn gennemføres i et partnerskab mellem Realdania og Mariagerfjord Kommune, og udarbejdes på baggrund af den vundne konkurrence. Formålet med Det Maritime Kulturcenter er at binde by og havn bedre sammen og samtidig åbne værftsområdet op for borgerne. Den nye formidlingsbygning bliver derfor integreret i Hobro Værft, der er et af landets ældste fungerende træskibsværfter.

September 2015

E+N Arkitektur på messen ”Kirkens Forum” i Fredericia

Fredag og lørdag hilste vi på mange folk fra menighedsråd, stifter og provstier, ansatte ved kirker og samarbejdspartnere.
Vi benyttede også chancen til at se på produkter som AV, belysning, forsatsvinduer, tegl og uldstoffer og tale med producenterne.

Tak til alle som kom forbi vores stand! 

Vi håber det var til gensidig inspiration og glæder os til at følge op på snakkene.
Ring gerne for et uforpligtende møde, hvor vi kan drøfte mulighederne for samarbejde.

September 2015

E+N Arkitektur på fagmessen Kirkens Forum

E+N Arkitektur har i år en stand på Fagmessen Kirkens Forum 2015, hvor vi glæder os til at møde menighedsråd, kirkens ansatte og alle andre samarbejdspartnere, som arbejder på området.
I finder os i Hal D, hvor vi på stand 3222 står klar til at fortælle om vores tilgang til kirkebyggeri og restaurering.

Kirkens Forum – Danmarks Fagmesse for Kirken
Messe C – Vestre Ringvej 101 - 7000 Fredericia
Fredag d. 25. og lørdag d. 26. september, begge dage fra 9-16.

Maj 2015

Arkitekt Johannes Exner er død

Vi har med sorg modtaget meddelelsen om, at tegnestuens grundlægger Arkitekt Johannes Exner er død, 89 år gammel.

Johannes Exner har præget dansk arkitektur igennem flere generationer. Han satte et fagligt stort aftryk; dels som professor på arkitektskolen igennem en lang årrække, dels via sine mange kirkebyggerier og restaureringsprojekter. Johannes og hustruen Ingers omfattende restaurering og genopbygning af Koldinghus blev præmieret med Europa Nostra prisen og betragtes i dag som et hovedværk i dansk og international restaureringsarkitektur. Som en anerkendelse af Johannes Exners samlede virke modtog han desuden personligt Den danske Europa Nostra Pris i 2011.

 

På tegnestuen har Johannes Exners utrættelige arbejde med at udvikle projekter med stærke hovedgreb og veludførte detaljer været til stor inspiration for alle, der har arbejdet sammen med ham. Johannes Exner betragtede altid et givent problem som en positiv mulighed for at finde frem til en unik detalje.

 

Igennem mange år har vi nydt godt af Johannes Exners store viden og analytiske tilgang til arkitektur, hvilket fortsat er en stor kilde til inspiration og udvikling hos E+N Arkitektur.

 

Vi er hos E+N Arkitektur vemodige over at have mistet tegnestuens grundlægger, men samtidig stolte over at være med til videreføre Johannes Exners faglige arv. Vores tanker går i denne stund til hele familien.
 

Æret være Johannes Exners minde.

 

E+N Arkitektur