November 2018

Ny strategisk satsning skærper kulturarvsprofilen hos E+N Arkitektur

E+N Arkitektur har pr. 1. november ansat Pernille Christensen som et led i en strategisk indsats på kulturarvsområdet. Pernille har 10 års erfaring som arkitekt hos ERIK Arkitekter (tidl. Brøgger Arkitekter og Erik Møller Arkitekter) og Varmings Tegnestue. 

”Vi er stolte af at kunne præsentere endnu en stærk kulturarvsprofil på tegnestuen. Pernille har en bred baggrund, som passer ideelt til vores måde at arbejde på, fordi hun både kan udvikle, projektere og styre byggesager i mål, så kunderne kan få samme kontaktperson fra start til slut. Med tegnestuens erfaringer i ryggen giver det os endnu bedre mulighed for at tilbyde en kompetent og rationel rådgivningspakke på højt niveau for både skitsering, byggeteknik, økonomistyring og arkitektonisk kvalitet – det glæder vi os til”, siger tegnestuens adm. direktør, Jesper Back.

Foruden Pernilles store tegnestueerfaring har hun fra 2015-2018 taget en NORDMAK master (Nordisk master i arkitektonisk kulturarv) fra Arkitektskolen Aarhus, Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo, Arkitekturskolan ved KTH i Stockholm og Aalto Universitetet i Helsinki for kvalificering af sin kulturarvsprofil.

Pernille Christenses ansættelse sker som led i at styrke Team E, der revitaliserer kulturarv og istandsætte kirker samt fredede og bevaringsværdige bygninger.