November 2014

Ny ansættelse skærper kulturarvsprofilen hos E+N Arkitektur

Anders Glavind Jensen har erfaringer med sig fra Baumann Boe-Whitehorn Arkitekter (en del af Erik Einar Holms Tegnestue) Brøgger Arkitekter, Arkitektfirmaet Kjaer & Richter samt Exners Tegnestue, som er E+N Arkitekturs tidligere navn. Han vender således tilbage til tegnestuen og skal nu være co-leader for Team E.

Anders Glavind Jensen er 1. november ansat hos hos E+N Arkitektur som co-leder for Team E, der revitaliserer kulturarv og istandsætte kirker samt fredede og bevaringsværdige bygninger.

E+N Arkitektur skærper fortsat organisationen. I 2012 blev navnet ”Exner” erstattet med E+N, og siden er der sat fuld fokus på arkitektur, som forener eksisterende og nyt.

Pr. 1. november er Anders Glavind Jensen ansat som co-leder for Team E, der revitaliserer kulturarv og istandsætte kirker samt fredede og bevaringsværdige bygninger.

Vi har netop etableret tre teams, som bliver faglige spydspidser. Team E,+ og N skal stille skarpt på vores arbejdsmetoder og raffinere dem yderligere. Med ansættelsen af Anders Glavind Jensen som co-leder på Team E, bliver vi endnu stærkere på kirke- og kulturarvsområdet, siger arkitekt og partner Jesper Back fra E+N Arkitektur.

Han forklarer, at etableringen af de tre teams vil sætte tegnestuens mangeårige metoder i spil på en mere fokuseret måde, så hele organisationen kan støtte op om de kompetencer, som er oparbejdet igennem et halvt århundrede.

Jesper Back fremhæver samtidig den nye leders baggrund som både arkitekt, konstruktør og byggeøkonom. 

Anders Glavind Jensen har en bred baggrund, som passer perfekt til vores måde at arbejde på, fordi han både kan udvikle, projektere og styre byggesager i mål, så kunderne kan få samme kontaktperson fra start til slut. Med tegnestuens erfaringer i ryggen giver det mulighed for at tilbyde en kompetent og rationel rådgivningspakke på højt niveau for både byggeteknik, økonomistyring og arkitektonisk kvalitet – det glæder vi os til, siger Jesper Back.