December 2011

Jesper Back - Ny partner i Exners Tegnestue A/S

1. december 2011 indtræder Jesper Back som partner i Exners Tegnestue A/S som et led i at styrke den positive udvikling, som tegnestuen oplever i arbejdet med kerneområdet omkring genanvendelse og udvikling af kulturarven.
 
Jesper har været en del af tegnestuen siden 2004. Han har bevist sit arkitektoniske og organisatoriske talent i en række markante konkurrencer og projekter, bl.a. konvertering af Ridehuset ved Frederiksberg Slot, transformationen af Søgård Hovedgård samt flere store internationale projekter i historiske bymidter, som bl.a. shopping arkaden Entre Deux i Maastricht og indkøbscenteret Forum Valle Aurelia i Rom.

Med sin erfaring og uddannelse fra Arkitektskolen i Aarhus, Institut for Kulturarv, vil Jesper være med til at styrke og sikre den fortsatte udvikling af tegnestuens værdier, organisation og faglige kerneområder. Tegnestuens visioner bliver fortsat at udvikle og skabe projekter i spændingsfeltet mellem nyt og gammelt, at udvikle og genanvende kulturarven samt videreudvikle det gode og positive samarbejde.