December 2018

Glædelig jul!

Året 2018 har været endnu et spændende år for tegnestuen. Det har været et år med stor synlighed og anerkendelse af tegnestuens faglighed og realiserede projekter. Ikke mindst den store renovering af ”Rømerhus” har trukket opmærksomhed: Projektet var finalist til ”RenoverPrisen 2018”, modtog ”Aarhus Kommunes Arkitekturpris for nybyggeri 2018” og sluttede året af med at vinde den prestigefyldte internationale pris ”Structural Award 2018 – structural transformation”. Det er vi glade og stolte over.

På tegnestuen har vi skærpet og udviklet rammerne for det gode samarbejde, bl.a. med udnævnelsen Lise Breum Knakkergaard som co-leder på team E samt Christina Ahrens som tegnestuekoordinator. Derudover glæder vi os over, at den stærke kulturarvsspecialist Pernille Christensen, restaureringsarkitekt/NORDMAK (master i kulturarv), har suppleret Team Es kompetencer og allerede er i gang med spændende projekter.

Den menneskelige udvikling suppleres af investeringer på den digitale front og tilsammen giver det en platform for at supplere den store erfaring på tegnestuen med stærke værktøjer til fremtid optimering af projekt- og kvalitetsstyring på højt niveau. 

Tegnestuen har i årets løb varetaget spændende opgaver, der alle er gennemført i højeste kvalitet: Villerup Hovedgaard, Bryndum Sognegård, boliger ved Søndersø i Viborg, boliger ved Skovgaardsgade i Aarhus, Hestestalden på Ravnholt Gods, etablering af mølleri på Grønnessegaard Gods, istandsættelsen af Sct. Nicolai Kirke i Vejle, færdiggørelse af historisk villa på Langelinie i Odense og mange flere. Herudover en række målrettede salgsprojekter der peger fremad i det kommende år. Dem glæder vi os til at fortælle om.

Der er i alle projekter arbejdet intensivt med at fastholde det positive samarbejde og skabe kvalitet i projekterne frem for alt. Resultaterne er båret af tæt samarbejde med dedikerede bygherrer og kompetente samarbejdspartnere.

Tak til alle for et inspirerende 2018 – vi ses i det nye år!