Sortering

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008

Maj 2017

Klægager - Danmarks smukkeste bondegård!

Stort tillykke til Ruth og Christian på Klægager. Deres store arbejde på Klægager er netop blevet anerkendt som ”Danmarks Smukkeste Bondegård”, vinderen blandt 15 nominerede bondegårde, som Bygningskultur Danmark står bag.
Tegnestuen har i samarbejde med Arkitekt Per Kruse bistået Ruth og Christian i første fase af ombygningen, hvor den gamle stald blev konverteret til forsamlingsrum med tilhørende toiletter og køkken.

Læs mere her

Maj 2017

"Bestseller-milliardær åbner kæmpe modebutik i historisk bygning"

Berlingske Business bragte igår artiklen om Anders Holch Povlsen og Bestsellers snarlige åbning Rømerhus.

Vi er stolte af at være rådgivere på dette projekt, og glæder os til at byde jer alle velkomne i vores kontor - på toppen af Rømerhus.

Læs mere her

Marts 2017

"122 år og smuk som aldrig før"

Jyllands-Posten bringer idag d. 9. marts et flot indblik i vores arbejde med Rømerhus for Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen.
Læs mere om tegnestuens mange overvejelser og ikke mindst bygherrens kompromisløse indsats for at løfte Sophus Frederik Kühnels bygning fra 1895.

Læs hele artiklen her

Foto: Mikkel Berg Pedersen

Januar 2017

Kjeld Ghozati i Köln

Kjeld Ghozati er blevet inviteret til Køln for at holde en forelæsning "Fakultät für Architektur". Forelæsningen finder sted imorgen og er en del af en forelæsningsrække, som blandt andet tæller bidrag fra Henning Larsen Architects, C.F. Møller, Cobe, Vandkunsten foruden Tina Saaby (Stadsarkitekt, København).

Kjeld vil blandt andet forelæse om tegnestuens infill-projekter og vores kontekstuelle paradigme.

Læs mere her:
http://atuesday.akoeln.de/

Januar 2017

Vinder af udviklingsplan på Aarhus Universitets nye campusområde

E+N skal bidrage til den fremtidige udvikling af Aarhus Universitets nye Campusområde på Aarhus Kommune Hospital.

Vores team bestående af Aart Architects (hovedrådgiver), Møller og Grønborg, Trafikplan er blevet udpeget som konsulent for Forskningsfondens Ejendomsselskab (FEAS) til at bistå med udviklingen af Aarhus Universitets nye Campusområde på Aarhus Kommune Hospital. Området skal transformeres til en campus med en unik kombination af universitet, erhverv, boliger og butikker. Et levende campus med aktivitet døgnet rundt.

Udpegningen sker på baggrund af et afholdt parrallelopdrag hvor bl.a. COBE og CF Møller deltog. Teamets forslag bygger på at lade stedets eksisterende identitet være det bærende element og danne udgangspunkt for en transformation hvor eksisterende og nye bygninger supplerer hinanden.

Læs hele dommerbetænkningen her
Læs om Universitets arbejde med det nye Campus 2.0 her

FEAS overtager det historiske hospital I 2019, hvorefter omdannelsen til universitet vil begynde. Området indeholder mere end 110.000 m2 bygninger.

Vi glæder os meget til at bidrage til omdannelsen af dette vigtige område I byen.