Sortering

2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008

 

Januar 2023

Julehilsen 2022

Året 2022 har overordnet været præget af høj aktivitet, udvikling og ansættelse af nye kompetencer.
I årets løb har der været særligt travlt på byggepladserne i det indre Aarhus, hvor tegnestuen er i færd med en række markante istandsættelser og nybygninger af ejendomme på byens centrale indkøbsgader. Projekterne spænder fra et lille byhus i latinerkvarteret til en markant række af strøgejendomme i Søndergade. Der er tale om komplekse byggepladser hvor alle tegnestuens erfaringer bringes i spil og der trækkes på fagligheden på tværs af tegnestuens teams.
Herudover er der fortsat gang i byggepladserne, projekter og meningsfulde samarbejder i HELE landet : fra Nakskov til Nuuk og Ribe til Guldborgsund.
Bæredygtighed og transformation.
Tegnestuens DNA ”E+N” – ”eksisterende plus ny” – arkitektur har siden grundlæggelsen været omdrejningspunktet for vores projekter. Vi har over de sidste over 60 år arbejdet med bevaring og bæredygtig udvikling af eksisterende bygninger og vi har bygget nyt i historiske kontekster. Det er det man i dag bl.a. kalder transformation og byudvikling. Arbejdsområderne er et afgørende bidrag til den grønne omstilling. Vi oplever derfor en stigende bevidsthed og efterspørgsel på tegnestuens mange og konkrete erfaringer på dette område og har over de senere år koblet de nyere værktøjer som LCA beregninger og DGNB certificeringer på erfaringerne.
Et stærkt team
Tegnestuen har løbende igennem året investeret i nye kompetencer, for at sikre den langsigtede udvikling af kerneområderne, hvorfor tegnestuen står styrket både fagligt og forretningsmæssigt ved udgangen af året. Bla. Med tiltrædelsen af Anne Katrine Arrildt som partner og Anna Tazrei som økonomichef.
Evnen til at kunne arbejde på tværs af hele tegnestuen kombineret med medarbejdere med stor erfaring og høj faglighed har været, og er afgørende for, at realisere tegnestuens ambitioner.
”Sammen kan vi noget, som ingen af os kan hver for sig.”
Vi takker alle samarbejdspartnere og venner af huset for et forrygende år i 2022. Vi glæder os til at møde jer igen i det nye år.
Rigtig glædelig jul og godt nytår fra toppen af Rømerhus!